IT-Support

Har I brug for support, men har ingen IT-medarbejder? IT Key Solution kan være virksomhedens IT-afdeling.

Som en mindre virksomhed har man typisk ikke en IT-afdeling eller en fuldtidsansat IT-medarbejder til at yde support til virksomhedens medarbejdere og IT-systemer. Virksomhedens behov for support kan også variere meget. Nogle dage kan der være brug for meget IT-support og andre dage slet ikke.

IT Key Solution er et mindre firma, der har specialiseret sig i at hjælpe mindre virksomheder med IT-support. Vi ved derfor, hvilke overvejelser I går rundt med for at sikre, at jeres IT-systemer kører stabilt, effektivt og sikkert. I ønsker kvalitets service baseret på en fleksibel aftale til en god pris.

Hos IT Key Solution er I sikre på at få den bedste IT-support, fordi vi har 10+ års praktisk erfaring med IT-support af brugere og forretningskritiske IT-systemer. Derudover har vi stor erfaring med at videre udvikle IT-infrastruktur og implementere IT-løsninger for at sikre bedre forretningsunderstøttelse samtidig med at jeres IT-systemer kører stabilt, sikkert, og er økonomisk effektiv for jeres virksomhed. Vi kan derfor udover IT-support også hjælpe jer med rådgivning for valg af de bedste IT-løsninger for at sikre den videre IT-udvikling for jeres virksomhed.

Da vi er et mindre firma, er vi meget fleksible, og kan med meget kort varsel rykke ud og hjælpe jer med de IT-problemer, I måtte have. Der er heller ikke nogen opgaver, der er for lille for os. Derudover kan vi tilpasse vores support aftaler, så det passer til netop jeres behov.

 

Vi kan tilbyde følgende IT-support aftaler:

IT-support

på timebasis

I betaler pr.time alt efter behov. Der er ingen binding.

Det er den mest fleksible løsning men også den dyreste pr.time

IT Support

fast månedlig aftale

Vi laver en fast aftale der dækker jeres behov for løbende support pr.måned.

Det er en mindre fleksibel løsning men også den billigste pr.time

IT Support

klippekort aftale

I køber et klippekort med 10 timers klip, som I frit kan bruge, når I har brug for IT-support.

Det er bedste kompromis mellem fleksibilitet og pris

Kontakt os for at høre nærmere om aftalerne, og hvordan vi kan hjælpe jer.
Vi glæder os til høre fra jer!