Om

Vi er en mindre firma der har specialiseret os i at servicere mindre virksomheder med IT-support, IT-drift og IT-rådgivning. Derudover kan vi også tilbyde IT-vikariat for en ønsket periode, hvis I har behov for en fast IT-medarbejder.

Vi prøver at tilpasse vores service bedst muligt, så det passer til det behov en mindre virksomhed har, uden at gå på kompromis med kvalitet.

Med 10+ års praktisk IT-erfaring fra små, mellemstore og store virksomheder, er vi istand til at yde den bedste service indenfor IT-support og IT-drift.

Derudover har vi mange års erfaring med at videreudvikle og skabe bedre forretningsunderstøttende IT-løsninger for virksomheder. Vi har derfor en god forretningsmæssig forståelse, og kan derfor yde IT-rådgivning som skaber forretningsmæssig værdi for jeres virksomhed.

Tøv ikke med at kontakte os. Der er ikke nogen opgaver, der er for lille. Med os er du sikker på at få kvalitets service og rådgivning som normalt er tilegnet større virksomheder, men bare til væsentlig mindre priser!